Українці в Албанії долучилися до відзначення незалежності України

Українці в Албанії долучилися до відзначення незалежності України

Укрінформ
У Тирані відбулося перше в історії Офіційне прийняття з нагоди Дня Незалежності України, на якому були присутні офіційні представники української громади.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Албанії.

Також на заході взяли участь представники органів влади, політичних, ділових, наукових, культурно-мистецьких та духовних кіл Республіки Албанія, іноземного дипкорпусу.

Святковий вечір розпочали із національного гімну України та Республіки Албанія, після чого Посол України Володимир Шкуров звернувся до присутніх з вітальним словом.

«У своєму зверненні Посол відзначив дружній характер відносин з Республікою Албанія, динамічний розвиток співпраці між Україною та Албанією у сфері економіки, туризму та культури, наголосив на важливості відкриття дипломатичних представництв України та Албанії. Він подякував албанській стороні за незмінну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, і висловив впевненість у подальшій розбудові партнерства України та Албанії», – йдеться в повідомленні.

Посольство подякувало за організацію заходу Почесному консулу України в Республіці Албанія Бледі Байрактарі, “Superbia” та іншим, без яких свято не було б таким яскравим, а також усім гостям, що розділили свято Незалежності та зробили свій внесок у піднесену атмосферу заходу.

Нагадаємо, посол України обговорив можливість запровадження україномовного гіда в Албанії.

Фото: Посольство України в Албанії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-