У Нідерландах проходить виставка української художниці

У Нідерландах проходить виставка української художниці

Фото
Укрінформ
У Гаазі проходить виставка картин української художниці Ольги Оттенхейм під назвою «Неможливе – можливо».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі.

Казкові, фантастичні, добрі полотна українки можна побачити у Посольстві України в Нідерландах.

Виставка триватиме до 4 лютого 2022 року.

Загалом представлено вісім творів, написаних цього року в Нідерландах.

«Я живу в Нідерландах з травня 2021 року. Виставка називається «Неможливе – можливо», бо ці картини моє перше враження від Нідерландів. Я думаю, що це країна можливостей і якщо ми мріємо, то мрії можуть ставати реальністю. тут представлено 8 робіт. Дві роботи я б не хотіла продавати, бо  це перші дві роботи, які я зробила в Нідерландах. Вони пов’язані з нашою з чоловіком романтичною історією. Це картина з оленем та Рембрандтом», – поділилася з Укрінформом художниця.

Вона також розповіла, що тричі публікувалася в українському Vogue, тоді ще як Ольга Селіщева.

«Був проєкт кожного серпня, арт номер і були запрошені 30 різних художників зробити обкладинку на тему майбутнє. Я була дуже рада брати участь у цій виставці з найкращими українськими художниками», – зазначила мисткиня.

У Нідерландах проходить виставка української художниці

На виставці у Гаазі також роздавали листівки з картинами української художниці Ольги Оттенхейм. На одній із них можна побачити песиків. Художниця розповіла, що подальші плани – створити серію з собаками та зробити нову виставку.

Нагадаємо, у болгарському місті Пловдив у рамках заходів з відзначення 30-ї річниці відновлення незалежності України відкрилася виставка унікальних офортів з найвідоміших тематичних циклів української художниці Оксани Стратійчук.

Як повідомляв Укрінформ, у рамках фестивалю «Дні світла» у французькому містечку Сен-Сатурнін в регіоні Овернь-Рона-Альпи, який відбудеться 24-26 вересня, у категорії «Обличчя-пейзажі в оптичних ілюзіях» покажуть 13 картин видатного українського художника Олега Шупляка.

Фото: Ірина Драбок

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-