У Турині стартує художня виставка Eyes On Ukraine

У Турині стартує художня виставка Eyes On Ukraine

Укрінформ
В італійському місті Турин 18 вересня в рамках проєкту #GraphicDays стартує виставка Eyes On Ukraine, покликана представити міжнародній спільноті прихований потенціал візуального мистецтва та графіки України.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Італії.

«Роботи 25 талановитих ілюстраторів стануть унікальним інструментом розповіді про історію, культуру та цінності нашої країни і продемонструють різні мистецькі точки зору на соціальні явища та перебіг історичних подій», – розповіли у дипустанові.

Читайте також: У Чехії відкрилася виставка про Харківську школу фотографії

Окрім робіт вищезгаданих ілюстраторів, також будуть представлені картини найперспективніших молодих українських художників, відібраних Київською національною академією візуального мистецтва та дизайну.

«Не пропустіть унікальну можливість поринути в панораму синтезу візуальної культури України та Італії, від якої у вас просто захопить подих», – додали в Посольстві.

Організатори: Graphic Days Torino та Український інститут.

Детальніше за посиланням.

Нагадаємо, в італійському містечку Кастільйоне Олона під Варезе відкрили виставку робіт одного з найяскравіших представників сучасного кубізму – українського художника Івана Турецького «З Італійського Щоденника».

Фото: graphicdays.it

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-