Маленькі українці німецького Лейпцига повернулися до суботньої школи

Маленькі українці німецького Лейпцига повернулися до суботньої школи

Фото
Укрінформ
У Лейпцигу, що у східнонімецькій землі Саксонія, поновилися зайняття в Українській суботній школі «Намисто», яка працює при УГКЦ.

Про це школа повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Так, десятий навчальний рік розпочався уроком про Україну та завершився спільним виконанням «Колискової Україні». У першому зайнятті взяли участь як діти, так і батьки, які бачать своїм моральним зобов’язанням, перебуваючи закордоном, подарувати своїм дітям «духовне намисто України», і школа допомагає їм у цьому. Година промайнула у цікавих запитаннях, розповідях, головоломках та розмальовках.

Крім того, наприкінці Свята першого дзвоника у дарунок від школи діти отримали необхідні підручники на поточний рік і подарунок від школи для кожної родини – книгу братів Капранових «Історія Незалежності України».

Зауважимо, що «Намисто» – це не просто школа, це велика українська родина у Німеччині. Українська громада Лейпцига – одна з найактивніших у ФРН.

Нагадаємо, громада українців Лейпцига разом зі своїми німецькими друзями відсвяткувала 30-річчя відновлення Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-