Українці за кордоном є рушійною силою для популяризації держави - Шмигаль

Українці за кордоном є рушійною силою для популяризації держави - Шмигаль

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав під час зустрічі з представниками Світового конгресу українців (СКУ) заявив, що українці за кордоном є рушійною силою для популяризації нашої держави у світі.

Про це передає Укрінформ з посиланням на Урядовий портал.

«Українці за кордоном — це рушійна сила для популяризації нашої країни у світі. Усі ми маємо спільну мету: Україна повинна стати регіональним лідером в частині політичного та економічного розвитку», — зазначив глава уряду.

Він підкреслив, що держава й надалі вживатиме заходів на підтримку закордонних українців.

Шмигаль зауважив, що Україна продовжує розвиватися і рухатися у напрямку реалізації реформ, які сприяють просуванню на шляху євроатлантичної інтеграції. Одним з безумовних пріоритетів цих реформ, за його словами, є створення комфортного середовища для роботи іноземних інвесторів та іноземного бізнесу на території України.

«Наша системна та комплексна робота вже приносить очікувані результати. Україна стає все більш привабливою для іноземних інвестицій. Ми готові і надалі надавати іноземним компаніям, які хочуть працювати в Україні, всіляку допомогу», — наголосив Шмигаль.

Прем’єр-міністр подякував Світовому конгресу українців за активну позицію у відстоюванні інтересів нашої держави, що сприяє консолідації міжнародної підтримки.

Нагадаємо, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час зустрічі з керівництвом СКУ обговорив, зокрема, питання залучення інвестицій в Україну та спільну роботу в межах Кримської платформи.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-