Українки Індії презентували та передали Посольству кілька книг

Українки Індії презентували та передали Посольству кілька книг

Укрінформ
У Посольстві України в Індії відбулася презентація відразу двох книг, які були передані у бібліотеку Посольства, а також усім присутнім з автографами авторів.

Про це Укрінформу повідомила співзасновниця Асоціації українців в Індії Марина Акрам.

Так, Українки, які проживають в Індії презентували колективну збірку «Говори зі мною українською», яка була присвячена Дню Незалежності України та вийшла друком в Індії. Також було презентовано збірку Марини Акрам «Зцілуй мій сум», яка також вийшла друком в Індії.

«Неймовірно атмосферна, емоційна презентація, гості, автографи, надзвичайно серйозна організація цього дійства, яке проходило у рамках святкування Дня Незалежності України – за все це ми завдячуємо нашому Посольству – нашому рідному шматочку України на чужині, яке опікується нами», – написала Акрам у Фейсбуці.

Автори збірки щиро подякували: Надзвичайному та Повноважному Послу України в Республіці Індія Ігорю Зіновійовичу Полісі, а також Наталії Іванівні Полісі, яка доклала максимум зусиль в організації презентації на вищому рівні.

Також подяка висловлена гостям, які дарували аплодисменти та щирі вітання і усмішки, та родинам авторів.

Крім того, автори подякували Горбатюк Світлані – дебютантці, перші твори якої ввійшли у цю збірочку. Яка завжди підтримувала і йшла назустріч. Мішра Оксані, яка вже публікувала свої перші твори ще студенткою і тепер також з охотою і радістю підтримала цей проєкт.

Також подяка висловлена «нашим діаспорянам, в більшості своїй – сміливим жінкам, які не просто бережуть в собі своє, рідне, а мають силу любити країну, яка нас прийняла і народжувати нові життя, працювати і любити. Любити як мінімум вдвічі сильніше тих, хто ніколи не виїжджав за межі рідної країни».

Книга доступна і в електронному вигляді в Google Play. Це видання можна також попередньо переглянути та придбати в Google Книгах.

Нагадаємо, українська громада Індії презентувала відеопроєкт «Таємна магія», створений з нагоди Всесвітнього Дня вишиванки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-