В Італії вийшла друком наукова книга «Українська етнографія та антропологія»

В Італії вийшла друком наукова книга «Українська етнографія та антропологія»

Укрінформ
В Італії в липні вийшла друком книга «Українська етнографія та антропологія. Студії та дослідження з кінця XVIII століття до початку 90-х років XX століття» авторства доктора філософії, приват-доцента Кафедри культурної антропології Неаполітанського університету ім. Фрідріха II пані Тамари Михайляк.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Італії.

Зауважується, що згадана праця є однією з перших і найґрунтовніших наукових робіт з етнічної історії України, традиційно-побутової культури й українського народного мистецтва виданих на території Італії італійською мовою.

Авторка зробила спробу простежити історичну, культурну і методологічну основу етнографії на тлі впливу політичних та соціальних чинників.

«Ми щиро раді тому, що унікальна фундаментальна праця української дослідниці справедливо зайняла своє гідне місце у європейському науковому та культурному просторі», – додали в посольстві.

Нагадаємо, в Італії в оперному театру ім. Дж.Верді міста Трієст відбулися захоплюючі виступи балетної трупи Львівського національного театру опери та балету ім. С. Крушельницької.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-