CКУ завершив відбір номінантів ініціативи для молоді діаспори «30 до 30»

CКУ завершив відбір номінантів ініціативи для молоді діаспори «30 до 30»

Укрінформ
Світовий конґрес Українців завершив відбір номінантів ініціативи для молоді діаспори «СКУ 30 до 30» – упродовж півтора місяця було отримано понад 100 анкет з 24 країн світу.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив у Фейсбуці.

Серед номінантів – організатори майстер-класів українського мистецтва, музиканти та викладачі, які прагнуть зберігати та поширювати українські традиції, культуру та мову, ініціатори інформаційних кампаній на підтримку політв’язнів.

Наймолодшому з номінантів усього 13 років, дехто живе у діаспорі все своє життя, інші ж стали її частиною лише п’ять років тому.

Оголошення результатів ініціативи відбудеться 19 серпня під час урочистого стріму.

Зауважимо, що нагорода «СКУ: 30 до 30» є своєрідною відзнакою заслуг ініціативних молодих українців з різних куточків світу.

До складу експертного комітету ініціативи увійшли: Павло Ґрод, Президент Світового Конґресу Українців, Катерина Ющенко, перша леді України (2005-2010), Борис Ґудзяк, Архиєпископ-Митрополит Філадельфійський Української Греко-Католицької Церкви в США, Президент Українського Католицького Університету, Наталія Пошивайло-Таулер, Віцепрезидентка СКУ в Океанії, Азії та Африці, а  також Орися Луцевич, керівниця Українського форуму Королівського інституту міжнародних відносин Chatham House Лондон.

Нагадаємо, СКУ подякував за тривалу підтримку кредитній спілці «Будучність» (BCU Financial), яка у лютому надала щедрий дарунок у розмірі $10 000 на підтримку проєктів СКУ у 2021 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-