У Лондоні відбулася церемонія привітання випускників школи українознавства

У Лондоні відбулася церемонія привітання випускників школи українознавства

Фото
Укрінформ
У Лондоні відбулася урочиста церемонія привітання випускників 2021 року Школи українознавства імені Пречистої Діви Марії.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України у Великій Британії.

Зауважується, що вперше в історії захід провели на території Посольства за ініціативи дружини посла України в Сполученому Королівстві Інни Пристайко.

«Кажуть, що кожна нова мова, яку ми вивчаємо, додає нам іще одне життя. Вітаю випускників 2021 року Школи українознавства імені Пречистої Діви Марії в Лондоні. Нехай ваші знання відчиняють вам двері, допомагають набувати друзів, приносять більше можливостей. Подяка і побажання успіхів педагогам школи», – передає дипустанова слова посла Вадима Пристайка.

Водночас Інна Пристайко додала, що кожна дитина, яка опанувала українську мову, разом з атестатами отримала примірник Основного Закону України, адже випуск відбувся у День Конституції України.

Нагадаємо, у квітні Посольство України у Великій Британії оприлюднило роботи міжнародного конкурсу плакатів на відзначення 35-х роковин Чорнобильської катастрофи «Уявіть свою майбутню планету, проведеного за підтримки британського Союзу українців.

Фото: Посольство України у Великій Британії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-