У Посольстві України в Естонії відбулася зустріч з керівниками українських ГО

У Посольстві України в Естонії відбулася зустріч з керівниками українських ГО

Укрінформ
У Посольстві України в Естонській Республіці відбулася робоча зустріч з керівниками українських громадських організацій Естонії, під час якої, зокрема, обговорили питання долучення українських ГО до роботи із забезпечення підтримки Естонією прискорення надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Естонській Республіці

У зустрічі взяли участь Голова Конгресу українців Естонії, Віцепрезидент Світового конгресу українців Віра Коник, Голова Асоціації українських організацій в Естонії Володимир Паламар та заступник Посла Олександр Кушнір.

Крім того, учасники зустрічі обговорили підготовку до організації циклу заходів, присвячених 30-й ювілейній річниці Незалежності України, а також план заходів культурної та публічної дипломатії на червень ц.р. У цьому контексті основну увагу було приділено заходам до святкування 25-ї річниці Конституції України.

Нагадаємо, Світовий конґрес українців (СКУ) очолив глобальну адвокаційну кампанію, у межах якої закликав українські громади та друзів України звернутися до очільників держав-членів НАТО на підтримку прискорення надання Україні плану дій щодо членства у НАТО.

Фото: Вікіпедія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-