МЗС анонсувало проведення Молодіжного форуму «Люблінського трикутника»

МЗС анонсувало проведення Молодіжного форуму «Люблінського трикутника»

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України анонсувало проведення Молодіжного форуму Люблінського трикутника, присвяченому молодіжному виміру партнерства України, Литви та Польщі.

Як передає Укрінформ, відповідне повідомлення розміщене на сторінці МЗС України у Фейсбуці.

Онлайн-захід, який відбудеться за ініціативи української молодіжної організації Платформа публічної дипломатії та за участі представників міністерств України, Литви та Польщі, триватиме з 9 по 10 квітня.

Від українського МЗС участь в події візьме заступник міністра та національний координатор Люблінського трикутника Василь Боднар.

Організатори обіцяють, що академічність події буде поєднана з драйвом студентства чотирьох країн, адже до участі запрошена також білоруська молодь.

Нагадаємо, «Люблінський трикутник» – тристоронній формат взаємодії України, Литви та Польщі, створений міністрами закордонних справ цих країн у липні 2020 року. Перше засідання «Люблінського трикутника» міністри закордонних справ України, Литви та Польщі провели 29 січня 2021 року в онлайн-форматі.

Учасники формату домовилися координувати дії задля захисту міжнародного права у контексті російської агресії проти України, як у тристоронній координації, так і в міжнародних організаціях: НАТО, ООН, ЄС, Раді Європи й ОБСЄ.

Фото: @LinkeviciusL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-