Діаспоряни турецького Самсуна долучилися до Глобальної ініціативи «Озеленення планети»

Діаспоряни турецького Самсуна долучилися до Глобальної ініціативи «Озеленення планети»

Укрінформ
Громадська організація «Чорноморська асоціація українців» у турецькому місті Самсун приєдналася до ініціативи Глобальної ініціативи «Озеленення планети» (Global Initiative Greening the Planet).

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Чорноморської асоціації українців у Самсуні.

Так, 15 березня відбулася зустріч голови організації Людмили Шимко із представниками лісового господарства регіону: Menderes Özkolay, Şenol Katkat Tunay Irmak та Leman Gürses Özay. Під час розмови було домовлено узяти участь та всіляко підтримати міжнародний проєкт по озелененню планети.

Тож, 20 березня об 11 годині представники лісового господарство м.Самсун та «Чорноморська асоціація українців» будуть висаджувати дерева, аби відновити екосистему Землі. Охочих допомогти запрошують долучитися до заходу.

«Також, хто має бажання приєднатися до даної ініціативи, доводимо до відома, що в Туреччині це дуже легко зробити! Всього лиш потрібно зустрітися з директором управління лісового господарства вашого регіону й домовитися по співпрацю. І так, як кожного року у світі та в Туреччині проводиться екологічна акція до Всесвітнього дня Землі в рамках проєкту «Озеленення планети», то й Ваша громада зможе долучитися до цієї ініціативи», – йдеться в повідомленні.

У Чорноморській асоціації українців додали, що проєкт також підтримала громада міста Анталія  «Українська Родина» під головуванням Віти Михайлової.

Нагадаємо, Чорноморська асоціація українців у Самсуні у жовтні 2020 року відсвяткувала три роки від дня заснування. Організація була офіційно зареєстрована 9 жовтня 2017 року.

Фото: ukr-karadeniz.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-