Українська громада Анталії запросила на святкування Колодія

Українська громада Анталії запросила на святкування Колодія

Укрінформ
Громадська організація «Українська родина» у турецькому місті Анталія запросила до громади на святкування Колодія, яке розпочнеться 13 березня о 13:30.

Як передає Укрінформ, про це Українська родина повідомила у Фейсбуці.

Учасники організації закликали господинь долучитися до ініціативи активістів громади й принести свої смаколики, щоб урізноманітнити страви на спільному українському столі в Туреччині.

«Обіцяємо гарний настрій і приємне спілкування! Будемо разом співати, танцювати й куштувати млинці та вареники», – йдеться в повідомленні.

Фото: Українська родина / Фейсбук
Фото: Українська родина / Фейсбук

Адреса ГО «Українська родина»: Sinan mah., 1288 sok., Emrah apt, 2 Muratpaşa, Antalya

Громадська організація «Українська родина» в Туреччині була заснована і зареєстрована у місті Анталія 2009 року за підтримки Посольства України у Турецькій Республіці та Почесного Консульства України в Анталії. Голова громади – Віта Михайлова.

Громада надає підтримку співвітчизникам у вирішенні соціальних і юридичних проблем, допомагає адаптуватися до умов проживання, сприяє культурній і діловій співпраці між Україною і Туреччиною, а також займається розвитком української культури та мови. 

Нагадаємо, українська спілка в турецькому місті Аланія започаткувала гастрономічний проєкт «Український борщик в турецькому горщику», метою якого є ознайомлення іноземців із традиційними та сучасними стравами української кухні.

Фото: pixabay.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-