Сумівці діаспори передали подарунки дітям українських захисників зі Львівщини

Сумівці діаспори передали подарунки дітям українських захисників зі Львівщини

Укрінформ
Майже 80 дітей українських військовослужбовців зі Стрия Львівської області отримали подарунки від членів Спілки української молоді (СУМ) із закордону.

Про це повідомляється на сторінці Світової управи СУМ в Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зауважується, ровесники з діаспори зібрали та надіслали 78 гостинців синам і донькам українських захисників в рамках щорічної доброчинної акції СУМ «Теплом зігріємо серця».

Адресатам пакунки передали члени Стрийського осередку СУМ в Україні.

Раніше у січні члени Спілки української молоді в Іспанії, США та Канади в рамках акції «Теплом зігріємо серця» надіслали іменні різдвяні подарунки для дітей українських військових з 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України, що базується в м.Миколаїв. Було зібрано понад 400 гостинців.

Також члени Спілки української молоді (СУМ) з Чикаго (штат Іллінойс) та Пассейка (штат Нью-Джерсі) передали у січні 40 пакунків-подарунків дітям учасників АТО з Київщини.

Гостинці від сумівців діаспори в рамках щорічної акції «Теплом зігріємо серця» отримала днями  також 61 дітина учасників АТО/ООС з Кагарлицького району Київської області.

Як повідомлялося, сумівці світу восени 2020 року вже сьомий рік поспіль розпочали акцію «Теплом зігріємо серця» зі збору різдвяних подарунків для дітей вимушених переселенців з Донбасу та захисників України

Цього разу акція має деякі особливості через пандемію коронавірусу. Зокрема, її заключний етап (вручення подарунків) було вирішено провести не в день святого Миколая 19 грудня, а в період різдвяних свят – з 25 грудня 2020 по 19 січня 2021 року. Такі зміни Світова Управа СУМ прийняла на пропозицію Крайової Управи СУМ в Україні.

Читайте також: В Українському інституті в Лондоні розповіли про проєкт «10 речей, які кожен має знати про Україну»

За останні 6 років сумівці з усього світу під час ініціативи «Теплом зігріємо серця» передали в Україну 12 584 подарунки на загальну суму 320 000 доларів США.

У 2017 році СУМ стала переможцем в номінації «Молодіжна та дитяча благодійність» Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017».

Фото: Укрінформ, Ukrainian Youth Association - CYM Global

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-