В Алжирі вручили посвідчення закордонного українця

В Алжирі вручили посвідчення закордонного українця

Укрінформ
Сабріна Шітті з Алжиру отримала посвідчення закордонного українця в рамках урочистої церемонії в Посольстві України в Алжирській Народній Демократичній Республіці.

Про це йдеться на сторінці дипустанови у Facebook.

«1 жовтня у приміщенні Посольства України в Алжирі відбулась урочиста церемонія вручення посвідчення закордонного українця громадянці Сабріні Шітті», - повідомляється у дописі.

Посол Максим Субх разом із консулом дипмісії Олександром Дем’янюком побажали співвітчизниці подальших успіхів та обмінялись думками щодо майбутніх заходів за участі української громади Алжиру.

На сторінці дипустанови принагідно звертається увага закордонних українців на те, що з 1 листопада 2019 року змінюються реквізити рахунків для сплати коштів за оформлення посвідчення закордонного українця.

Реквізити для сплати коштів за оформлення посвідчення закордонного українця за кордоном можна знайти на сайті Державної казначейської служби України за посиланням: https://www.treasury.gov.ua/…/…/rekviziti-valyutnih-rahunkiv

При оформленні платіжного доручення в іноземній валюті у полі «Призначення платежу» необхідно вказувати код класифікації доходів бюджету та український текст призначення платежу писати латинськими літерами.

Реквізити для сплати коштів за оформлення посвідчення закордонного українця в Україні:

отримувач: Казначейство України/м.Київ/22012400;

код отримувача (ЄДРПОУ): 37567646 (ЕАП);

банк отримувача: Казначейство України (ЕАП);

код банку (МФО): 899998;

номер рахунку (стандарт IBAN): UA158999980000031114027028001;

код класифікації доходів бюджету: 22012400;

найменування податку, збору, платежу: плата за оформлення посвідчення закордонного українця.

Власники банківських платіжних карток Visa International, Mastercard Worldwide, Cirrus/Maestro можуть переказати кошти за оформлення посвідчення закордонного українця, незалежно від країни місцезнаходження, за посиланням: https://www.portmone.com.ua/r3/uk/ukrcard/

Банківська комісія за цей переказ коштів складе 55,5 гривень.

У разі наявності питань щодо переказу коштів за вищевказаним посиланням, просимо звертатися до Управління з питань закордонних українців та гуманітарного співробітництва (тел.: 238-18-51, ел. адреса: uzued@mfa.gov.ua).

Фото: Ambassade d'Ukraine en Algérie/Посольство України в Алжирі у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-