У Тбілісі відкрилася виставка української художниці Олександри Ляшко

У Тбілісі відкрилася виставка української художниці Олександри Ляшко

Фото
Укрінформ
Виставка живопису української мисткині Олександри Ляшко під назвою «Різноманіття» відкрилася у п’ятницю в Тбілісі.

Про це йдеться на сторінці Посольства України в Грузії у Facebook.

«У рамках відзначення Дня Незалежності України 13 вересня у галереї "Ванда" м.Тбілісі відбулося відкриття виставки картин української художниці Олександри Ляшко під назвою "Різноманіття". Виставка триватиме до 20 вересня», - повідомляється у дописі.

Як зазначається на сторінці диппредставництва, 12 вересня в Посольстві України в Грузії відбулося Державне прийняття з нагоди Дня Незалежності України.

Серед запрошених гостей у заході взяли участь члени парламенту, представники уряду Грузії, керівники регіонів та голови місцевих муніципалітетів Грузії, дипломатичний корпус, акредитований в Грузії, бізнес-кола, представники сфери культури, мистецтва, голови громадських організацій українців в Грузії, ЗМІ.

Офіційну церемонію відкрив привітальним зверненням Посол України в Грузії Ігор Долгов. Надзвичайно теплими слова привітання України з Днем незалежності пролунали від голови парламенту Грузії А. Талаквадзе , який розпочав свій виступ українською мовою.

У рамках святкового заходу було презентовано фотовиставку військового фотографа волонтера Дмитра Муравського «Обличчя миру», до якої входять світлини захисників України – військових Збройних сил України, добровольців, бійців Національної гвардії та волонтерів, зроблених безпосередньо на передовій. Головною метою цього фотопроекту є героїзація української армії, актуалізація проблем українських військовослужбовців, ветеранів та інвалідів АТО.

Традиційно Державні Гімни України та Грузії виконав військовий оркестр Міністерства оборони Грузії.

Мерія Тбілісі привітала Україну зі святом, запаливши Тбіліську телевежу кольорами Державного Прапора України.

Фото: сторінка Посольства України в Грузії / უკრაინის საელჩო საქართველოში у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-