Сідней запрошує на український фестиваль

Сідней запрошує на український фестиваль

Укрінформ
Фестиваль Ukrainian Independence Festival (UkiFest) до Дня Незалежності України відбудеться у Сіднеї 24 серпня.

Про це йдеться у повідомленні для преси

«Запрошуємо усіх українських австралійців у Сіднеї та Новому Південному Уельсі (NSW), а також кожного з нашої великої австралійської громади приєднатися до цього унікального, хвилюючого, незабутнього святкування цієї суботи», - зазначається у повідомленні.

Фестиваль розпочнеться 24 серпня о 10:00 і триватиме до 16:00 за адресою:  St Andrew's Ukrainian Catholic Church Grounds 57 Church St, Lidcombe.

Захід пропонує багату програму, яка віддає належне українській мові, культурі та спадщині. Під час фестивалю, зокрема, працюватиме святковий ярмарок. Як зазначається, на цьому найбільшому в Сіднеї українському базарі можна буде, зокрема, скуштувати традиційні українські страви (борщ, вареники, пиріжки та інші смаколики), придбати вишиванки, прикраси, сувеніри тощо.

Українські творчі колективи Австралії під час святкового концерту продемонструють свої танцювальні й співочі таланти на фестивальній сцені. У програмі - також виступи колективів з польської, німецької, латвійської та інших громад.

Спеціальним гостем заходу і хедлайнером фестивалю буде фолк-рок гурт Zapovid з Торонто.

На фестивалі також буде куточок для дитячих розваг, тож організатори запрошують приходити родинами.

У програмі заходу – спільне фото о 13:30. «Усіх запрошуємо вдягти вишиванки», - йдеться у повідомленні.

Фестиваль проходить під егідою Української ради при Новому Південному Уельсі та за підтримки низки українських організацій Австралії та спонсорів.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-