Роль українських жінок діаспори у світі продемонструють на Асамблеї у Львові

Роль українських жінок діаспори у світі продемонструють на Асамблеї у Львові

Анонс
Укрінформ
Асамблея «Українка у світі: професіоналізм, активізм, традиція» про роль і вплив українських жінок  відбудеться 2-4 вересня у Львові.

Про це повідомляється на сторінці заходу у Facebook.

«Наша місія – відкрити для українського суспільства роль і значення Українки у світі, висвітлити її професійність, активність та потенціал для впливу на державотворчі процеси як в Україні, так і в країнах проживання, а також на міждержавні відносини», - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що «Асамблея покликана зламати наявні досі стереотипи і представити Україні українську жінку діаспори як носія фахових знань, ділової та громадської активності, показати її сучасною, дієвою, професійною та успішною».

Організатором заходу є Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК) за підтримки Світової федерації українських жіночих організацій (СФУЖО).

Захід відбудеться з нагоди 70-ліття Світової федерації українських жіночих організацій.

Участь у заході лише за умови попередньої реєстрації та отримання підтвердження від Організаційного комітету. Кількість учасників обмежена. Реєстрація триває до 15 червня 2019 р.

Реєстраційна форма - за посиланням.

Актуальну інформацію про подію МІОК публікуватиме на фіційній сторінці Асамблеї «Українка у світі: професіоналізм, активізм, традиція» у Facebook.

Фото: сторінка заходу у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-