У Кишиневі презентували роман, присвячений українській громаді Молдови

У Кишиневі презентували роман, присвячений українській громаді Молдови

Фото, відео
Укрінформ
Презентація роману письменниці українського походження Світлани Лозинської «Дикий мед Карпат» відбулася днями у Кишиневі.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Молдові у Facebook.

«У Культурно-інформаційному центрі Посольства України в Молдові відбулася презентація першого роману письменниці і поетеси українського походження Світлани Лозинської «Дикий мед Карпат», який присвячено українській громаді Молдови», - йдеться у повідомленні.

У заході, що відбувся 5 квітня, взяли участь дипломати Посольства, керівники та активісти українських громадських організацій, а також письменники, поети і журналісти.

Зазначається, що Світлана Іванівна знана як в Молдові, так і в Україні, є членом Спілки письменників та поетів українців Молдови і Спілки письменників Молдови, лауреат багатьох премій, написала 24 твори, переважно українською мовою.

У творах письменниця згадує про Батьківщину - Україну, з любов’ю описує життя та побут українського народу, яскраво відображує народне уявлення про родину, символи та духовні традиції українського народу.

Фото, відео: прес-служба Посольства України в Молдові, сторінка Ambasada Ucrainei în Republica Moldova/Посольства України в Молдові у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-