У Польщі покажуть дебютний фільм Марисі Нікітюк

У Польщі покажуть дебютний фільм Марисі Нікітюк

Анонс
Укрінформ
16 березня у польському місті Вроцлав пройде показ українського фільму «Коли падають дерева» української режисерки Марисі Нікітюк. 

Про це повідомляє Poland2day з посиланням на Посольство України в Польщі. 

Події стрічки відбуваються в українській провінції. Головна героїня – дівчинка підліток Люба, яка закохалася в місцевого бандита. Молодій парі доведеться зіштовхнутися з осудом оточуючих і єдиний варіант – втеча і початок нового життя з чистого аркуша. Ось тільки чи вистачить Любі і її коханому сил, щоб заплатити повну ціну своєї волі? 

Стрічку було відібрано до конкурсної програми Panorama Berlinale 68-го Берлінського міжнародного кінофестивалю, де у лютому 2018-го відбулася її світова прем'єра. Українська прем'єра фільму відбулася минулого літа на Одеському міжнародному кінофестивалі, а в український обмежений кінопрокат фільм вийшов 13 вересня 2018 року.

Після показу відбудеться зустріч з Томашем Сікорою, музикантом з групи Carbido, композитором, засновником незалежної видавництва Hermetic Garage, організатором фестивалю творчої співпраці WROCloveUKRAINA.

Також всіх охочих запрошують прийти на другий показ серіалу «KinoUkraina w kinie DCF», що представляє кращий сучасний український кінотеатр.

Фото: planetakino.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-