Громада українців Лівану обрала нове керівництво

Громада українців Лівану обрала нове керівництво

Фото
Укрінформ
У Бейруті днями відбулися вибори Правління Громади українців Лівану.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України у Лівані у Facebook.

«У Посольстві України в Лівані відбулися загальні збори "Громади українців Лівану" і вибори Правління цієї організації. За результатами виборів до його складу увійшли: Ірина Висота (голова) , Ірина Асаад (заступник голови), Катерина Кабріт (секретар Громади), Анна Сейф ель Дін (скарбник), Наталя Зейнун (бухгалтер), Марина Седун, Наталя Курді, Лариса Матар, Людмила Новікова», - йдеться у повідомленні.

Посол Укрїни І.Осташ, привітавши представників керівного органу "Громади", ознайомив учасників зборів з заплановоними заходами Посольства на поточний рік та обговорив з ними майбутню співпрацю.

Консул Посольства України Ю. Касьянов поінформував про заходи Посольства з підготовки до майбутніх виборів в Україні та умови для участі у голосуванні.

Захід, що відбувся 27 січня, завершився вітаннями Голови Правління "Громади" І.Висоти з Днем народження та неформальним спілкуванням за кавою та тістечками.

Посольство України в Лівані щиро привітало керівництво "Громади українців Лівану" з обранням, побажало йому невичерпної енергії, натхнення та успіхів у роботі, а також висловило сподівання на плідну та цікаву співпрацю з організацією в реалізації спільних проектів.

Фото: сторінка Посольства України у Лівані у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-