В Українському культурному центрі в Ізраїлі відбувся фортепіанний концерт

В Українському культурному центрі в Ізраїлі відбувся фортепіанний концерт

Фото
Укрінформ
В Українському культурному центрі при Посольстві України в Ізраїлі відбувся фортепіанний концерт з нагоди Дня Соборності України.

Про це повідомляє прес-служба диппредставництва.

«З нагоди Дня Соборності України 22 січня 2019 року в Українському культурному центрі при Посольстві України в Державі Ізраїль пройшов святковий вечір. В рамках вечора відбувся фортепіанний концерт. Гості прослухали класичні твори у виконанні Наталії Жданової», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що директор Одеського будинку-музею ім.М.К.Реріха Олена Петренко розповіла присутнім про цікаві історичні факти та про значущість цього державного свята для української нації.

Наприкінці вечора був продемонстрований документальний фільм про проголошення Акту злуки та важливі історичні події тих років.

Нагадується, що 100 років тому, 22 січня 1919 року в центрі Києва на Софійській площі відбулася подія, про яку мріяли покоління українців - було проголошено Акт злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Ця історична подія стала основоположною для українського державотворення та заклала підґрунтя  для глибокого усвідомлення українським народом своєї єдності.

Фото: прес-служба Посольства України в Державі Ізраїль

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-