У Латвії відпочивають вдови та діти українських захисників

У Латвії відпочивають вдови та діти українських захисників

Фото, відео
Укрінформ
Цього тижня в Латвійській Республіці перебувають з відпочинком вісім вдів та десять дітей загиблих захисників із Житомирщини. Поїздку організували латвійський воєнний журналіст, волонтер Атіс Климович та низка місцевих самоврядувань країни.  

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Латвії закінчується тижневий відпочинок групи жінок, вдів українських воїнів та їх дітей з Житомирської області. Поїздку організували журналіст, громадський активіст Атіс Климович та самоврядування Латвії. Мам з дітьми приймають самоврядування Балві, Віляки, Салацгриви, Стопіни, Павілости. Вони повністю взяли на себе витрати по перебуванню, організації поїздок та екскурсій усією Латвією.

Найбільш пам’ятною подією стало колективне виконання Гімну України біля трьох найдревніших будинків Старої Риги під акомпанемент вуличних музикантів.

На вихідних група з Житомирщини повертається додому. 

Нагадаємо, до Дня Незалежності України та 100-ліття проголошення Української державності Ризький український народний театр під керівництвом Марії Семенової підготував виставу "Маруся Чурай" за поемою Ліни Костенко, прем’єра якої відбудеться у п'ятницю, 17 серпня, в Ризі.

Фото, відео: Larisa Lisovskaya

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-