Україну вперше представлять на Віденському тижні моди

Україну вперше представлять на Віденському тижні моди

Укрінформ
Відомі українські дизайнери Олена Буреніна та Оксана Муха вперше представлять Україну на ювілейному десятому Віденському тижні моди – MQ Vienna Fashion Week. 

Про це інформує прес-служба Посольства україни в Австрії.

"Вперше в історії в цьому престижному заході візьме участь Україна. Тож вже 11 вересня о 18:00 чекаємо на вас в Museumsquartier на показі наших модельєрів Elena Burenina та Oksana Mukha", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що саме українська модельєр Олена Буреніна відкриватимe Віденський тиждень моди. 

Показ, який проходитиме у Відні з 10 по 16 вересня, відбудеться за організаційної та фінансової підтримки Посольства України.

Простором для проведення події традиційно слугує MuseumsQuartier (MQ) - один з найбільших у світі мистецьких комплексів. У головному павільйоні MQ Forecourt під девізом “See and be seen” ("Дивіться та будьте побаченими") 65 дизайнерів представлять свої колекції перед вибагливою віденською публікою. З 12 вересня речі з подіуму можна буде придбати в Quartier21.

MQ Vienna Fashion Week – це ініціатива креативної команди Headz, заснована на освідомленні світових тенденцій моди та її місця в розвитку сучасної культури. Фокусуючись на гібридних формах мистецтва дизайнерів та художників моди, Headz створили ідеальну платформу для презентації австрійського і міжнародного дизайну, fashion-показів та виставок, які доповнюють експозиції Музейного кварталу.

Фото: austria.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-