Танцюрист з України розповів, як працює у французькому кабаре

Танцюрист з України розповів, як працює у французькому кабаре

Укрінформ
21-річний Олексій Зєлєнков з Вінниці рік живе та працює танцюристом у Франції. Його основний стиль — джаз-модерн, де потрібно багато працювати мімікою обличчя. 

Про це він розповів в інтерв'ю вінницькій газеті "33 Канал".

"Знайшов оголошення про кастинг танцівників на роботу у французьке кабаре. Зняв відеоролик тривалістю хвилину, в якому я показав те, що вмію і чого вартий. Це був сучасний танець. Після того мою кандидатуру затвердили. Зараз я живу та працюю у французькому регіоні Ельзас", - розповів Зєлєнков.

За його словами, переважною більшістю відвідувачів кабаре є пенсіонери. Вони приїжджають до закладу близько сьомої вечора.

"Поки люди вечеряють, для них співає наш оперний співак та робить анімацію. Після того у нас тригодинне танцювальне шоу для гостей — повноцінний спектакль із сюжетною лінією. Його нам поставив фіналіст першого сезону "Танцюють всі" Олександр Лещенко, якого теж запросили у Францію. Це номери за участі балету, який складається із десяти осіб та виступів акробатів. Усі ці люди майже всі з України. Працюємо чотири дні на тиждень. Тож робота як для професійного танцівника неважка. Тому маю вільний час, аби подорожувати та порозвиватись для самого себе", - пояснює хлопець.

Читайте також: Українець розповів про службу у французькому легіоні

Також Олексій додав, що окрім харчування, все оплачує роботодавець.

"Щодо проживання, то нам видали приватний дім для десяти персон. Харчуємось самостійно. Крім того, компанія повністю оплачує страхування, податки та інше".

До того ж українець вказав на відмінність нашого менталітету від французів.

"Люди набагато позитивніші. І якщо ти йдеш по вулиці і підтанцьовуєш під улюблену пісню — це норма. А в Україні скажуть, що якийсь придуркуватий", - сказав він.

Фото: 33kanal.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-