Українка - у списку кращих фотографів їжі у світі
Про це повідомляє ТСН.
"Вісім тисяч претендентів із шістдесяти країн світу. "Весняний урожай" Юлії Горб здобуває друге місце в категорії "фуд-блогери. Українська спаржа з часником із її балкона вже підкорила світ", - йдеться у повідомленні.
Юлія розповіла, як зробила переможну фуд-світлину.
"Вийшла на базар, побачила красиві овочі, принесла додому, вийшла на балкон, а там гарне світло - діватися нікуди", - жартує жінка.
Коли народила дитину, почала в Мережі ділитися рецептами. Щоб краще їх показати, фотографувала процес. Відтоді не розстається з камерою. Вона ловить промені світла і шукає найкращий ракурс. І має спеціальні секрети, як змусити їжу мати кращий вигляд у кадрі.
"Зелень пару годин тримається в мокрій серветці в холодильнику", - ділиться секретами фуд-блогер.
Жодного обману чи муляжу - Юлія Горб каже: секрет її успіху – передусім чесність. Вона знімає лише те, що сама би залюбки з’їла.
Фуд-фотограф уже отримує замовлення чи не з усього світу: США, Європи та навіть Австралії. Каже, томати нині пасуть задніх, а от на піку популярності – випічка та сири.
Якісні світлини і справді впливають на вибір споживачів, запевняють маркетологи.
Фуд-фотографія в Україні набуде такої ж затребуваності, як і в світі, сподівається Юлія. Адже вітчизняні страви просто приречені стати супермоделями.