У Торонто стартував відбір учасниць на конкурс Міс Українська Канада 2018

У Торонто стартував відбір учасниць на конкурс Міс Українська Канада 2018

Фото
Укрінформ
У Торонто 3 грудня відбувся півфінальний відбір на шоу Міс українська Канада 2018.

Під час свого виступу на відборі організатор конкурсу Максим Купрєєв відзначив, що кількість його учасників зростає з кожним роком, повідомляє VIDIA.

"Наступного місяця буде обрано 15 з майже 45 напівфіналісток, – повідомив Купрєєв. – Щойно ми провели першу відбіркову зустріч у Торонто, а далі будуть скайп-інтерв’ю та зустрічі з кандидатками з інших провінцій".

Молоді українські канадійки з різних провінцій матимуть нагоду продемонструвати свої таланти та яскраву особистість на відбіркових зустрічах, які організатори конкурсу проведуть по всій країні протягом наступних кількох тижнів. Цьогорічні конкурсантки представлятимуть провінції Онтаріо, Квебек, Саскачеван, Манітоба, Альберта, Британська Колумбія, Нова Шотландія та Нью-Брансвік. Всього подано більше 80 заявок.

Великий фінал конкурсу відбудеться 18 липня 2018 року у Living Arts Centre, що у місті Місісаґа, Онтаріо.

Цьогорічне жюрі складатиметься з лише чотирьох членів: митець та художній директор українського танцювального колективу "Барвінок" Федір Даниляк, ведуча ТБ та акторка Лариса Баюс, національна координаторка Міс Українська Канада та колишня топ-модель Ірина Когут та генеральний директор конкурсу Максим Купрєєв.

Фото: missukrainiancanada.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-