Полторак скоординував з діаспорою Канади спільні дії щодо миротворців на Донбасі

Полторак скоординував з діаспорою Канади спільні дії щодо миротворців на Донбасі

Фото
Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак скоординував з головою Конгресу українців Канади Павлом Гродом спільні дії щодо просування національних інтересів країни задля розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі. 

Зустріч відбулася у Ванкувері на полях Міжнародної конференції ООН з питань миротворчості, повідомляє сайт МОУ. 

"Під час зустрічі із Головою Конгресу українців Канади Павлом Гродом скоординували спільні дії щодо просування національних інтересів країни задля розгортання повноцінної місії ООН на Донбасі для досягнення миру та безпеки”, - повідомив міністр оборони України.

На фото (зліва направо) Павло Грод та Андрій Шевченко
На фото (зліва направо) Павло Грод та Андрій Шевченко

Як повідомлялося, міністр оборони України Степан Полторак перебуває з робочим візитом у Канаді для участі у Міжнародній конференції ООН з питань миротворчості, в якому беруть участь 40 міністрів оборони та делегації із багатьох країн світу.

Читайте також: Українська діаспора та Міноборони домовилися про співпрацю

У межах заходу заплановані двосторонні зустрічі Полторака з міністром національної оборони та міністром закордонних справ Канади, міністрами оборони Литви, Естонії, Королівства Швеція, Королівства Норвегія, Королівства Нідерландів, Японії та інших країн.

Зокрема, Степан Полторак вже зустрівся з міністром національної оборони Канади Харджитом Сейджжаном та міністром оборони Королівства Швеція Петером Хультквістом, з якими було обговорено важливу тему миротворчої місії ООН на території Донецької та Луганської областей.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-