Сьогодні стартує стажування молоді діаспори у державних органах України та ЗМІ

Сьогодні стартує стажування молоді діаспори у державних органах України та ЗМІ

Укрінформ
Сьогодні, 14 листопада, розпочинається Міжнародна акція "Українська політика та ЗМІ очима молоді", в рамках якої талановита молодь з діаспори та України стажуватиметься у Верховній Раді та центральних ЗМІ.

Її метою є активізувати участь української молоді, яка мешкає в Україні та за кордоном, у громадському і суспільно-політичному житті держави через стажування в українському парламенті, органах виконавчої влади та засобах масової інформації, повідомляє Урядовий кур'єр.

Участь у заході братимуть 40 учасників, із них: 10 учасників – представники молоді з України та 30 учасників – українська молодь діаспори, яка проживає у 21 країні світу (Грузія, Молдова, Литва, Італія, Російська Федерація, Чеська Республіка, Фінляндія, Ізраїль, Словаччина, Естонія, Німеччина, Австралія, Угорщина, Румунія, Польща, Аргентина, Греція, Бразилія, Франція, Казахстан, Сербія).

Офіційне відкриття розпочнеться о 16.00 у конференц-залі Верховної Ради України (вул. Грушевського, 5, м.Київ).

Учасників акції вітатимуть: міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко, народний депутат України Дмитро Лубінець, президент Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій Мирослав Гочак, заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган та члени міжфракційного депутатського об’єднання «Співпраця: Україна-Діаспора».

Міжнародна акція триватиме до 22 листопада цього року. Програмою заходу, зокрема, передбачено ознайомлення учасників з діяльністю Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, центральних ЗМІ, участь у парламентських слуханнях на тему: "Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації".

Організатори акції - Міністерство молоді та спорту України спільно зі Світовим Конгресом Українських Молодіжних Організацій за підтримки Міністерства інформаційної політики України, міжфракційного депутатського об'єднання "Співпраця: Україна – Діаспора" та громадської спілки "Промінь Україна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-