Діаспора в Канаді сприяє розвитку стосунків в авіаційній галузі - проректор НАУ

Діаспора в Канаді сприяє розвитку стосунків в авіаційній галузі - проректор НАУ

Укрінформ
Українська діаспора в Канаді є важливим чинником налагодження стосунків з Україною. Це находить своє підтвердження в низці галузей, зокрема, і що стосується авіаційної.

Про це в своєму блозі на "Народній Правді" повідомив проректор Національного авіаційного університету (НАУ) Володимир Шульга, який відвідав Канаду на запрошення міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО). В рамках цього візиту було досягнуто низку домовленостей щодо розвитку співпраці між двома країнами.

"Українська діаспора пообіцяла всебічно можливу підтримку НАУ у всіх його починаннях на тлі міждержавного співробітництва. Оскільки найкращим доказом того, що в українській освіті та науці є позитивні зміни є саме такі візити делегацій українських вишів задля налагодження співробітництва і в науково-освітній сфері, і в рамках співробітництва з ІСАО", - написав він у своєму блозі. 

Крім цього, за його словами, канадські українці допомагають зокрема налагодити й міжособистісні відносини.

"Допомога від діаспори – це не просто балачки. Адже українці в Канаді складають досить значну частку свідомих виборців, котрі віддають свої голоси на виборах усіх рівнів саме виходячи з того, яке майбутнє обіцяють кандидати. А тепер, коли Україна має ЗВТ з Канадою, а НАУ в рамках підписання цього договору, має угоду з Canadore College, то підтримка отримала окреслені та цілком реальні перспективи", – зазначив проректор НАУ Володимир Шульга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-