Співпрацю уряду та діаспори обговорюють на економічному форумі в Києві

Співпрацю уряду та діаспори обговорюють на економічному форумі в Києві

Укрінформ
У Києві розпочався форум «Підтримка економічного розвитку України: співпраця між урядом і діаспорою».  

Форум організовано Світовим конгресом українців (СКУ) спільно з Американською торговою палатою в Україні та Канадсько-українською торговою палатою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Перед присутніми виступив президент СКУ Євген Чолій. Також заплановано виступ першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва.

Як зазначається на сайті Світового конгресу українців, "цей форум дасть можливість 140 делегатам СКУ із 26 країн світу, а також гостям поспілкуватися з ключовими українськими урядовцями та представниками бізнесу щодо економіки України, її експортного потенціалу та інвестиційного середовища".

На  форумі/конференції прозвучать привітання посла США в Україні Марі Йованович та посла Канади в Україні Романа Ващука.  

Під час панельних дискусій буде розглянуто дві теми: «Просування українського експорту і торгова репрезентація на ключових ринках» та «Залучення іноземних інвестицій в Україну», в яких візьмуть участь високоповажні спікери як з державного, так і з приватного секторів.

Планується, що участь у заході візьмуть заступник міністра закордонних справ України  Вадим Пристайко, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова, глава Адміністрації Президента Дмитро Шимків, голова Комітету Верховної Ради України в закордонних справах Ганна Гопко, голова Офісу Національної інвестиційної ради при Президенті України Юлія Ковалів, заступник президента СКУ Павло Род та інші.

Читайте також: Стець подякував Світовому конгресу українців за підтримку України за кордоном

Інавгураційний економічний форум проходить з нагоди 50-ліття Світового конгресу українців  в рамках Річних загальних зборів СКУ, які відбудуться 25-26 серпня  в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-