Гурт «ТІК» презентував новий кліп «Без ансамбля»

Гурт «ТІК» презентував новий кліп «Без ансамбля»

Відео
Укрінформ
Гурт «ТІК» презентував новий кліп «Без ансамбля» перед початком туру Україною на підтримку ЗСУ

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у пресслужбі гурту «ТІК».

«Попри, на перший погляд, суцільний гумористичний текст, ця пісня нагадує про головне: кожен із нас потребує команди. Того самого свого власного «ансамблю», із яким і співається краще й веселіше, а будь-які, навіть найважчі, випробування долаються швидше. Саме разом ми — сила! У всіх сферах життя і всіх сенсах», — говорить фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк.

Зазначається, що нова пісня гурту – це трек-настрій і потужний заряд оптимізму з фірмовим ТІКівським драйвом, диско-мотивами, грою слів і веселими спогадами, у яких «Олені» переплелися зі «Свєтою» і «Апрєлєм», «Сірожиним пірожиним» і сходженням на «гору крутую», а «Робот» трансформувався у всепоглинаючу силу штучного інтелекту.

В основі нового відео — кадри з культових кліпів гурту «ТІК», у яких свого часу знімалися улюблена радіоведуча всіх рокерів, співачка і волонтерка Соня Сотник, акторка «Дизель Шоу» Яна Глущенко, продюсер «ТІК» Олег Збаращук, телеведучий Слава Соломка і відомий волонтер Юрій Тира.

Читайте також: Гурт «ТІК» перезентував нову пісню «Журавлі» - присвяту загиблим на війні

Днями гурт «ТІК» вирушає у великий тур на підтримку ЗСУ, у межах якого виступить у 23 містах України. Розпочнеться тур 10 жовтня у Луцьку і фінішує 15 листопада гучним концертом у Києві у Палаці Спорту.

Як повідомлялось, у червні гурт «ТІК» відсвяткував 18-річчя на сцені, після чого випустив новий альбом «18+» та вразив кліпом на вогняну патріотичну пісню «Кацапи», яка набрала понад 2 мільйони переглядів на YouTube і потрапила у тренди на всіх музичних платформах.            

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-