Мелоні пообіцяла Зеленському підтримку Італії

Мелоні пообіцяла Зеленському підтримку Італії

Укрінформ
Лідер партії «Брати Італії», яка перемогла на парламентських виборах в Італії, Джорджа Мелоні запевнила Президента Володимира Зеленського у продовженні підтримки України на тлі російської агресії.

Як передає Укрінформ, про це Мелоні повідомила у Твіттері у відповідь на привітання з перемогою від Глави української держави.

«Шановний Володимире Зеленський, Ви знаєте, що можете розраховувати на нашу вірну підтримку у справі свободи українського народу. Залишайтесь сильними і зберігайте свою непохитну віру», - написала Мелоні.

Як повідомляв Укрінформ, раніше стало відомо, що за даними екзитполів, на виборах до парламенту Італії перемагає права коаліція, яка набрала від 41% до 45% голосів.

Президент України Володимир Зеленський привітав Джорджу Мелоні та її політичну силу з перемогою на виборах до італійського парламенту.

«Вітаємо Джорджу Мелоні та її політичну силу з перемогою на виборах. Цінуємо сталу підтримку України з боку Італії в боротьбі з російською агресією. Розраховуємо на плідну співпрацю з новим італійським урядом», - написав глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-