Зеленський привітав працівників культури та майстрів народного мистецтва

Зеленський привітав працівників культури та майстрів народного мистецтва

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Президента.

"Прийміть щирі вітання з професійним святом — Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Українська культура — це вираження нашої ідентичності й самобутності, цінність, що об’єднує і згуртовує суспільство. Глибока повага і вдячність усім творцям та подвижникам, які присвятили своє життя збереженню та примноженню духовних скарбів нашого народу", - ідеться у привітанні.

Президент підкреслив, що в умовах стрімких змін працівники культури та майстри народного мистецтва розвивають креативні індустрії, що вже стають важливим конкурентоздатним сектором національної економіки.

Читайте також: Зеленський нагородив орденами театральних митців

"Вражаюче розмаїття культурних ініціатив свідчить про невичерпний творчий потенціал українців. Завдяки вам Україна впевнено заявляє про себе у світі як країна з якісним і сучасним продуктом, попит на який невпинно зростає. Упевнений, що спільними зусиллями ми обов’язково розширимо можливості для піднесення культури і мистецтва", - підкреслив Зеленський.

Він побажав всім, хто своєю працею збагачує вітчизняну культурну палітру, натхнення та успішної реалізації нових проєктів.

"Нехай ваша творча енергія надихає українців змінювати світ на краще", - наголосив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається щорічно 9 листопада разом із Днем української писемності та мови.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-