До 1 жовтня можна подати заявку на стипендію Президента для молодих майстрів народного мистецтва

До 1 жовтня можна подати заявку на стипендію Президента для молодих майстрів народного мистецтва

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики нагадує, що до 1 жовтня можна подати заявку на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2022 рік.

Як передає Укрінформ, про це МКІП повідомляє у Телеграмі.

"Молоді майстри народного мистецтва! Час спливає! Ви ще маєте змогу подати заявку та отримувати стипендію Президента України у 2022 році", - ідеться в повідомленні.

"Держмистецтв приймає пропозиції щодо кандидатів на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2022 рік. На здобуття стипендії можуть претендувати громадяни України – майстри народного мистецтва, віком від 14 до 35 років. Документи слід подавати до 01 жовтня 2021 року в електронному вигляді або поштою на адресу Держмистецтв", - зазначають у МКІП.

Читайте також: На Прикарпатті майстри розпишуть кахлі для гуцульської печі біля «Дзбана»

З детальними умовами можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також: До популяризації народних промислів залучили амбасадорів - голова Держмистецтв

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці липня Міністерство культури та інформаційної політики спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти, на виконання Указу Президента України від 27 вересня 2011 року № 928 «Про стипендії Президента України для молодих майстрів народного мистецтва», оголосили про прийом пропозицій щодо кандидатур на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2022 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-