Стартує прийом пропозицій на стипендії Президента для майстрів народного мистецтва

Стартує прийом пропозицій на стипендії Президента для майстрів народного мистецтва

Укрінформ
Молоді майстри народного мистецтва вже можуть подавати документи на отримання стипендії Президента України у 2022 році.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Держмистецтв.

«Міністерство культури та інформаційної політики спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти, на виконання Указу Президента України від 27.09.2011 № 928 «Про стипендії Президента України для молодих майстрів народного мистецтва», оголошують про прийом пропозицій щодо кандидатур на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2022 рік», - ідеться в повідомленні.

Особливу увагу в Держмистецтв звертають на те, що відповідні пропозиції вносяться структурними підрозділами у сфері культури обласних та Київської міської державних адміністрацій, Державною службою з питань АР Крим та м. Севастополя, Національною спілкою майстрів народного мистецтва України, іншими творчими спілками, громадськими організаціями у сфері культури, закладами культури та навчальними закладами.

Читайте також: Іменні стипендії призначили для 30 молодих учених – докторів наук

Як зазначається, на здобуття стипендії можуть претендувати громадяни України – майстри народного мистецтва віком від 14 до 35 років, творчість яких сприяє розвитку традиційного народного мистецтва на основі досвіду попередніх поколінь майстрів.

Документи на здобуття стипендій слід подавати до 01 жовтня 2021 року в електронному вигляді або поштою на адресу Держмистецтв.

З переліком документів та детальними умовами участі можна ознайомитися за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-