У Пекіні відкрили виставку до 30-річчя Незалежності України

У Пекіні відкрили виставку до 30-річчя Незалежності України

Укрінформ
До 30-річчя Незалежності України у Пекіні відкрили виставку художніх творів народного художника України Миколи Попова “Моя Україна”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Посольство України в Китайській Народній Республіці.

“З нагоди 30-річчя Незалежності України, у пекінській художній галереї ”Новий Шовковий шлях” 25 серпня ц.р. відбулося офіційне відкриття виставки творів народного художника України Миколи Попова “Моя Україна”, організованої Посольством України в КНР за підтримки художньої галереї “UGallery” та Китайської національної асоціації сприяння культурі й мистецтву”, - йдеться в повідомленні.

На виставці представлено 75 робіт художника, виконаних автором у різних стилях та техніці.

Читайте також: У центрі Києва покажуть виставку про мистецтво часів Української революції 1917-1921 рр.

Тимчасовий повірений у справах України в КНР Жанна Лещинська під час вітального слова підкреслила унікальність та символічне значення виставки для подальшого розвитку культурно-мистецьких обмінів між Україною і Китаєм, адже виставка проходить у рік відзначення 30-річчя Незалежності України та 10-річчя відносин стратегічного партнерства між двома країнами.

Відвідувачі виставки зможуть ознайомитися із пейзажним живописом та авторською літографією Попова із серій “Моє дитинство”, “Мій Шевченко”, “Мій Київ” та “Зимовий Седнів”.

Як повідомляв Укрінформ, з нагоди 30-річчя Незалежності України український посол в Республіці Молдова Марко Шевченко 24 серпня відкрив виставку "30 років Незалежності України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-