У Франції провели перший концерт-експеримент із тисячами глядачів

У Франції провели перший концерт-експеримент із тисячами глядачів

Укрінформ
Тисячі людей у масках зібралися у Парижі у суботу на концерт в рамках експерименту органів охорони здоров'я, щоб підготувати Францію до відновлення культурних заходів.

Як передає Укрінформ, про це інформує АР.

На концерті у закладі AccorHotels Arena у Парижі виступила французька рок-група 1980-х років "Indochine", а також французький ді-джей Етьєн де Кресі.

Керівний орган державних медичних закладів у Парижі допоміг організувати захід, щоб визначити, чи безпечно п’яти тисячам людей у медичних масках танцювати разом на відкритому майданчику закритої концертної арени без дотримання соціального дистанціювання.

Читайте також: Ейфелеву вежу відкриють для відвідувачів у липні

Люди відвідали шоу безкоштовно, але обов'язково мали пройти три тести на COVID-19: два до та один після концерту.

З метою ще більше знизити ризик організатори допускали до участі тільки людей у ​​віці від 18 до 45 років без будь-яких захворювань.

Франція заборонила подібні концерти з початку 2020 року, а культурні заклади країни були зачинені упродовж більшої частини останніх 14 місяців.

Читайте також: Лувр виклав онлайн майже пів мільйона експонатів

Як повідомлялося, іспанські науковці не виявили жодних підтверджень масового зараження хворобою COVID-19 нещеплених людей під час експериментального концерту у Барселоні.

У світі станом на ранок 30 травня зафіксували 170 637 911 випадків зараження коронавірусом. Зокрема виявлено 3 548 837 смертей, одужали 152 619 598 осіб.

Фото: Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-