У Нідерландах відбулася генеральна репетиція Євробачення

У Нідерландах відбулася генеральна репетиція Євробачення

Фото, відео
Укрінформ
У нідерландському Роттердамі, де цього року проходить пісенний конкурс “Євробачення”, на головній сцені у комплексі Ahoy відбулася генеральна репетиція.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу, з огляду на пандемію коронавірусу після виступу кожного учасника сцену ретельно прибирали та обробляли.

Український гурт Go_A вийшов на сцену під бурхливі оплески.

А от під час виступу представниці Австралії Montaigne сцена була порожня - через карантинні обмеження артистка бере участь у конкурсі дистанційно.

Після позитивного результату тесту на COVID-19 одного з членів польської делегації в суботу, 15 травня, решта членів делегації зробили ПЛР-тест, і в усіх результат негативний.

У Нідерландах почалася генеральна репетиція Євробачення-2021/ Фото: Ірина Драбок, Укрінформ

Читайте також: Євробачення-2021. Як проходила церемонія відкриття у Роттердамі

Як повідомляв Укрінформ, щоб потрапити в будівлю комплексу Ahoy, необхідно зробити тест на коронавірус, а через 48 годин процедуру треба повторити. Акредитація журналістів починає діяти лише за наявності негативного результату тесту.

Наразі тривають останні приготування до "Євробачення-2021". Цьогорічний конкурс проходитиме з 18 по 22 травня в Роттердамі. Україну на ньому представить гурт Go_A із піснею "Шум".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-