Творці South Park зняли спецепізод про COVID-вакцинацію

Творці South Park зняли спецепізод про COVID-вакцинацію

Відео
Укрінформ
Серед спеціальних епізодів американського сатиричного мультиплікаційного шоу South Park («Південний Парк») з’явилася серія про вакцинацію від коронавірусу. Мультфільм планують показати 10 березня.

Як передає Укрінформ, тизер годинного спецепізоду опублікували в Ютубі.

У новому повнометражному епізоді розповідатиметься, як жителі Південного Парку вимагають імунізації від коронавірусу, але група противників вакцинації їм у цьому заважає.

Читайте також: Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 показали перший тизер гри

Нагадаємо: South Park - американський мультсеріал, який створюють Трей Паркер і Метт Стоун. Другий по тривалості анімаційний серіал в історії американського телебачення після серіалу «Сімпсони». Випускається кабельним телеканалом Comedy Central з 1997 року. Основу сюжету складають пригоди чотирьох хлопчиків і їхніх друзів, які живуть у маленькому містечку Південний Парк, штат Колорадо. Серіал висміює недоліки американської культури і поточні світові події, а також піддає критиці безліч глибоких переконань і табу за допомогою пародії і чорного гумору.

Читайте також: Вийшов перший тизер української комедії "Побачення у Вегасі"

«Південний парк» виходить пізно ввечері і позиціонується як мультфільм для дорослих. Шоу відоме висвітленням поточних світових подій. Робота над кожною серією ведеться в два етапи: на першому автори вигадують загальну концепцію і сюжет, а на другому - менш ніж за тиждень до прем'єрного показу - доопрацьовують їх деталями, що дозволяє швидко реагувати на новини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-