Цьогорічне Євробачення готують за сценарієм «B»

Цьогорічне Євробачення готують за сценарієм «B»

Укрінформ
Європейська радіомовна спілка спільно з голландськими телекомпаніями та організаторами конкурсу NPO, NOS та AVATROS прийняли рішення щодо формату проведення міжнародного конкурсу Євробачення цього року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє EuroVisionary.

"Організатори Євробачення-2021, що відбудеться в Роттердамі продовжать готувати проведення конкурсу за сценарієм B", - йдеться у повідомленні.

Минулого місяця було оголошено, що сценарій А, що передбачав проведення конкурсу без обмежень, не може бути реалізованим.

Сценарій B передбачає, зокрема, соціальну дистанцію на пісенному конкурсі - 1,5 метра.

Ті виконавці, хто може поїхати до Роттердама, виконуватимуть свої пісні наживо на сцені, для тих, хто не зможе, організують показ запису їх виступу.

Читайте також: «Євробачення» не повернеться до традиційного формату цьогоріч

Наразі питання щодо глядачів на репетиціях та головних шоу, а також про громадські заходи у Роттердамі, ще обговорюється.

За сценарієм B кількість людей в кожній делегації зменшиться у порівнянні з попередніми роками. Чисельність журналістів, які одночасно зможуть відвідати подію, буде обмежена до 500 осіб. Однак ще 1 000 представників ЗМІ зможуть висвітлювати шоу в новому інтернет-пресцентрі.

Також в сценарії існують суворі правила для іноземних відвідувачів. Їм рекомендують самоізоляцію протягом 5 днів перед поїздкою, також вони мають надати негативний тест на COVID-19, зроблений щонайбільше за 72 години до приїзду до Роттердаму.

Читайте також: Телеглядачі обрали найкращу пісню в історії Євробачення

Як повідомлялося, пісенний конкурс Євробачення-2021 відбудеться у Роттердамі 18, 20 та 22 травня 2021 року.

Фото: eurovisionary.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-