Житомирський музей запрошує відзначити День космонавтики онлайн

Житомирський музей запрошує відзначити День космонавтики онлайн

Укрінформ
У Житомирі Музей космонавтики ім. Корольова через карантинні заходи запрошує приєднатися у неділю, 12 квітня, до відзначення Всесвітнього дня космонавтики у режимі онлайн.
Про це повідомляє Житомирська ОДА.
«До Дня працівників ракетно-космічної галузі України та Міжнародного дня польоту людини у космос, Музей космонавтики ім. С.П. Корольова спільно з департаментом культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації підготував програму публікацій, які 12 квітня розміщуватимуться на офіційному сайті музею та у соціальних мережах Facebook й Instagram», - йдеться у повідомленні.
Зокрема, о 10.00 відбудеться привітання з Днем працівників ракетно-космічної галузі України та Міжнародним днем польоту людини у космос, а о 10.30 – підведення підсумків конкурсу «Мій космос».
Об 11.00 розпочнеться вікторина для знавців та любителів космосу, переможців якої оголосять 14 квітня.
На 12.00 заплановане знайомство з 25 космічними експозиціями, розташованими в музеях різних міст України.
О 13.00 музей покаже мікрофільм про фестиваль «Мрії про космос», а о 13.30 запрошує познайомити з Арсенієм Касянчуком – другом музею, учасником різних конкурсів. За допомогою телескопу та фотоапарата він робить вражаючі астрофотографії.
О 14.30 транслюватимуть фільм «Тріумф і трагедія «Колумбія» до дня першого запуску космічного шатлу «Колумбія».
Онлайн-заходи о 15.00 завершить слайд-шоу «Космічна мандрівка» для наймолодших.
Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі в рамках відзначення 113-ї річниці від дня народження авіаконструктора Сергія Корольова у Музеї космонавтики запустили унікальний зореліт «Еней», аналогів якому немає в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-