В Укрінформі відкрили виставку картин, присвячених Києву

В Укрінформі відкрили виставку картин, присвячених Києву

Фото
Укрінформ
В Укрінформі у четвер відкрили виставку картин "Ріка життя", присвячену Києву.

Експозиція триватиме до 7 червня, повідомляє авторка робіт Ольга Кондрацька.

"Відкриття цієї виставки присвячено моєму рідному місту - Києву. Я хотіла показати, наскільки це місто різноманітне в кольорі, які є емоції міста, його життєва енергія. У цій колекції картин я хотіла відобразити,наскільки багатий на колір світ Києва, кожен може в роботах прочитати і побачити своє. Сама виставка працює цілодобово й триватиме два тижні", - зазначила Кондрацька.

При цьому художниця уточнила, що за місяць роботи також виставлятимуться в Київському художньому музеї. Також картини "поїдуть" на виставку до США у серпні цього року.

Як розповіла авторка робіт, в серії художніх творів "Ріка життя" вже налічується понад сто полотен живопису, над якими Кондрацька працювала понад п'ятнадцять років. З них  - частина робіт присвячена кольоровому сприйняттю столиці України, які і представлені на експозиції.

Читайте також: У Софійському соборі відреставрують тисячолітні фрески, мозаїки та живопис

"Більшість з нас забуває часом дивитись довкола. Ми дивимось на дорогу, біжимо, у вітрини магазинів, думаємо, що купити - і забуваємо дивитись на небо, на листя, слухати пташок. Важливо не забувати основу. Тому ця колекція про це, аби люди згадували себе і наповнювались енергією та гармонією", - додала митець.

Виставку можна побачити цілодобово у вітрині будівлі Укрінформ за адресою вул. Б. Хмельницького 8/16, ст. м. "Театральна".

В Укрінформі відкрили виставку картин, присвячених Києву / Фото: Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-