У ГУР показали супутниковий знімок знищеного складу боєприпасів РФ у Криму

У ГУР показали супутниковий знімок знищеного складу боєприпасів РФ у Криму

Укрінформ
У результаті спецоперації Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Повітряних сил ЗСУ 4 січня російська армія втратила склад бойових комплектів та кілька радіолокаційних станцій у тимчасово окупованому Криму.

Про це ГУР повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«4 січня 2024 року була здійснена комплексна спецоперація на території тимчасово окупованого Криму. Цілями атаки, проведеної воїнами ГУР МО України та Повітряних сил ЗСУ спільно із силами сектору оборони держави, стали російські позиції РЛС на аеродромі у Саках та склад боєприпасів поблизу населеного пункту Гришине», – зазначили в управлінні.

Повідомляється, що дані космічної розвідки підтверджують успішне вогневе ураження складу БК росіян у Гришиному.

Триває уточнення інформації про інші втрати російських військ на території тимчасово окупованого Криму.

Читайте також: У ГУР наразі не підтверджують інформації про загибель Герасимова під час удару по Криму

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 4 січня, у Севастополі і Євпаторії пролунали вибухи. У російських телеграм-каналах поширилася інформація про масовану атаку України в бік Криму.

Серед іншого, повідомлялося про два влучання в районі бухти у Севастополі.

Того ж дня командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук подякував за бездоганну бойову роботу у Севастополі і Євпаторії українським льотчикам та всім, хто планував операцію.

Згодом в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ заявили про ураження командного пункту з’єднання російських військ біля Севастополя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-