Ташева: Готуємо санкційні списки тих, хто будував Керченський міст

Ташева: Готуємо санкційні списки тих, хто будував Керченський міст

Укрінформ
Нині триває робота над санкціями проти тих, хто будував незаконний міст через Керченську протоку і займався його реконструкцією.

Про це повідомила постійна представниця Президента України в Криму Таміла Ташева під час відеопрограми Укрінформу «Лещенко запитує».

Читайте також: Серед колаборантів у Криму є представники кримськотатарського народу - Ташева

«Ми тепер працюємо за списками по суддях, по пропагандистах, релігійних діячах, по тих, до речі, хто будував Керченський міст або реконструкцію навіть після знищення певних ділянок Керченського мосту. Тобто по цих усіх ми готуємо санкційні списки. В принципі, координацією займається Мінекономіки, Юлія Свириденко. Вона очолює міжвідомчу групу, робота йде. Ми чекаємо рішень наступних від РНБО», - зауважила посадовиця.

За її словами, проти більшості колаборантів, кримських зрадників, відкриті кримінальні провадження.

Читайте також: Ташева: Українські війська не змогли зайти на територію Криму через об'єктивні причини

«Не скажу у відсотках, але по більшості є кримінальні справи, які порушені в українських правоохоронних органах і в кримській прокуратурі нашій, яка тут базована. І по частині є санкції. Умовно – на Аксьонова, на Поклонську, на цих всіх, звісно, що санкції накладені», - сказала Ташева.

Як повідомляв Укрінформ, голова Служби безпеки України Василь Малюк заявив, що «Кримський міст приречений, далі буде багато сюрпризів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-