У Севастополі окупанти після шторму відновили 60% бонових загороджень

У Севастополі окупанти після шторму відновили 60% бонових загороджень

Укрінформ
У Севастополі після шторму 26-27 листопада на сьогодні загарбники змогли відновити 60% бонових загороджень. Інформації щодо відновлення таких загороджень поблизу Керченського мосту немає.

Про це повідомив речник Військово-Морських сил Збройних сил України, капітан 3-го рангу Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

"Станом на зараз інформації щодо відновлення бонових загороджень навколо так званого Кримського мосту немає. Є інформація, що 60% бонових загороджень навколо Севастополя відновлено і ці роботи тривають. Тобто, у пріоритеті у них військово-морська база, де насправді основних кораблів зараз і немає - вони знаходяться у Новоросійську. Тим не менше, там роботи розпочали в першу чергу, і вони зараз тривають", - сказав Плетенчук.

Читайте також: У Криму є влучання по військовій частині загарбників

Також, за словами речника ВМС ЗСУ, у Криму за планом триває робота силових структур України.

"Все, що вибухає в тимчасово окупованому Криму, вибухає не випадково, а з метою. Все, що відбувається на території нашого Криму, все це вкладається в загальну концепцію, в загальний план, щоб послабити на нашій території можливості ворога з метою подальшого її звільнення", - зазначив він.

Читайте також: У ВМС прокоментували зіткнення трьох суден у Керченській протоці

Раніше представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що російські окупанти планують за два тижні відновити оборону Кримського мосту після нещодавнього шторму. Українські сили не чекатимуть, коли загарбникам вдасться це зробити. Зазначалося, що внаслідок шторму постраждали загородження, які захищали незаконний Керченський міст. Також серйозних руйнувань зазнали ворожі захисні споруди в тимчасово окупованому Севастополі та в Новоросійську.

Як повідомляв Укрінформ, потужний шторм зруйнував захисні споруди окупантів біля Керченського мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-