У Криму вночі лунали вибухи - росіяни заявили про атаку дронів

У Криму вночі лунали вибухи - росіяни заявили про атаку дронів

Укрінформ
У ніч проти вівторка, 5 грудня, у Керчі, Феодосії та Старому Криму всю ніч було чути вибухи, окупанти заявили про атаки кількох груп БпЛА на півострів.

Про це повідомляє проєкт "Крим.Реалії" з посиланням на соціальні мережі, передає Укрінформ.

"Упродовж ночі звуки вибухів чули жителі Керчі, Феодосії, Старого Криму, Сімферополя... Закритий для руху Керченський міст", - йдеться у повідомленні.

За інформацією, поширеною у пабліках, обʼєктом атаки міг стати керченський суднобудівний завод «Залив», де на початку листопада вже був пошкоджений новий малий ракетний корабель «Аскольд».

Міністерство оборони Росії зранку оприлюднило два повідомлення про відбиття «спроби здійснити терористичну атаку БпЛА літакового типу по обʼєктах на території Російської Федерації».

Як повідомлялося, починаючи з серпня 2022 року в Криму та Севастополі майже щодня лунають вибухів. Російська влада пояснює це стріляниною по «українських безпілотниках», «роботою ППО» чи навчаннями військових РФ.

Читайте також: Удар по суднобудівному заводу змусить РФ розглянути можливість передислокацій - розвідка Британії

На півострові діє підвищений («жовтий») рівень терористичної небезпеки. Аеропорт Сімферополя закритий.

4 листопада у Телеграм-каналах з'явилась інформація, що на суднобудівному заводі в Керчі зафіксовано влучання в малий ракетний корабель проєкту "Каракурт". Згодом Управління стратегічних комунікацій ЗСУ підтвердило ураження російського ракетоносія "Аскольд" у тимчасово окупованому Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-