У порт Феодосії вперше прибули відразу шість потягів із вагонами для перевезення зерна

У порт Феодосії вперше прибули відразу шість потягів із вагонами для перевезення зерна

Укрінформ
У морський порт Феодосії тимчасово окупованого Криму прибули одразу шість потягів із вагонами для перевезення зерна. Таке скупчення поїздів на залізничних коліях у Феодосії спостерігається вперше.

Про це повідомляє "Крим.Реалії", передає Укрінформ.

Зазначається, що на зерновозах видно маркування ростовського товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Фрегат". Компанія фігурує в розслідуванні посольства України в Лівані стосовно перевезення українського зерна, яке РФ транспортувала на сирійському балкері до порту Тріполі.

За даними з відкритих джерел, фірма зареєстрована у 2019 році в Батайську Ростовської області Росії.

Також повідомляється, що у морському порту Феодосії помічено балкер FEDOR (IMO 9431977, MMSI 273294380) під прапором Росії. Це судно, за даними журналістів-розслідувачів, неодноразово перевозило зерно з кримських портів.

Читайте також: В ООН засудили атаку Росії на цивільне судно в українському порту

Раніше окупаційний глава Криму Сергій Аксьонов визнавав, що Росія продає українське зерно. Але згодом він сказав, що у кримських портах не завантажують зерно для прямих поставок за кордон.

Як повідомляв Укрінформ, суд наклав арешт ще на шість суден, які під прапором Росії здійснюють перевезення викраденого українського зерназ тимчасово окупованого Криму.

Фото: Крим.Реалії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-