Окупанти переслідують мешканців Криму за проукраїнські татуювання

Окупанти переслідують мешканців Криму за проукраїнські татуювання

Укрінформ
Російські загарбники переслідують мешканців тимчасово окупованого Криму за проукраїнські татуювання.

Про це поінформувало у Фейсбуці представництво Президента України в АРК, передає Укрінформ.

Росіяни продовжують переслідування українських громадян за патріотичні татуювання, адже навіть маленький малюнок на тілі може налякати окупантів, які прекрасно усвідомлюють - патріотизм українців не вийде знищити страхом. 22-річна мешканка півострова була незаконно затримана окупантами за татуювання у вигляді українського символу. Дівчину змусили перекрити тризуб чорним кольором, публічно просити “вибачення” на камеру та сказати, що вона нібито підтримує війну проти України", - йдеться в дописі.

Також зазначається, що жительку Ялти затримали через публікації на сторінці в соцмережі, які начебто “дискредитували” російську владу.

“Жінка опублікувала картинку із зображенням Путіна у в'язничному одязі з коментарем, що, на її думку, не вистачає наручників, але картинка все одно приємна для ока. Громадянку змусили записати відео з вибаченнями та сказати, що вона начебто підтримує росіян та їх владу”, - додали у відомстві.

Читайте також: У Криму до 75% свавільних обшуків відбуваються в будинках кримських татар - правозахисниця

У представництві наголосили, що мешканці тимчасово окупованого півострова продовжують демонструвати сміливість, чекаючи на прихід ЗСУ та звільнення від загарбників.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Криму російські силовики затримали 21-річного жителя Севастополя, який нібито "спаплюжив" прапор РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-