Окупанти вивозять особовий склад із казарм водолазного центру ЧФ РФ у Севастополі

Окупанти вивозять особовий склад із казарм водолазного центру ЧФ РФ у Севастополі

Фото
Укрінформ
У тимчасово окупованому Севастополі росіяни вивозять особовий склад з казарм водолазного центру Чорноморського флоту РФ, який розташований біля Морського порту міста. Це відбувається після останніх вдалих атак українських військових.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Агенти "АТЕШ" в Севастополі зафіксували вивезення особового складу з центру підготовки військових рятувальників і водолазних фахівців, що знаходиться на березі бухти Камишової біля Морського порту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на території водолазного центру мешкає і проходить навчання особовий склад армії РФ, а також зберігається сучасне устаткування для проведення підводних диверсійних операцій. Після навчання військовослужбовців відправляють на війну проти України.

Також партизани повідомили координати ворожої цілі. При цьому вони зазначили, що "після вдалої атаки на російський флот росіяни злякалися, що цей об'єкт стане наступною мішенню".

Читайте також: Кримські партизани підтвердили дислокацію білоруської РЕБ на півострові

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти четверга, 14 вересня, військова контррозвідка СБУ та ВМС України знищили комплекс ППО "Тріумф" у Євпаторії, вартість якого може сягати $1,2 мільярда.

До цього у тимчасово окупованому Севастополі внаслідок ударів було уражено великий десантний корабель і підводний човен РФ.

Фото: Телеграм АТЕШ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-